یک شنبه 21 مهر 1398

صدور بیش از 150 كارت تندرستی رایگان برای موكب‌دارن شهرستان اهواز

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز و رئیس گارگروه بهداشت ستاد اربعین حسینی از انجام بازدید از مواکب مستقر در طریق الحسین (ع) مسیر عین دو و مستقر در مرز چذابه و صدور کارت سلامت رایگان جهت موکب داران خبر داد.

دکتر مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز  و رئیس گارگروه بهداشت ستاد اربعین حسینی از انجام بازدید از مواکب مستقر در طریق الحسین (ع) مسیر عین دو و مستقر در مرز چذابه و صدور کارت سلامت رایگان جهت موکب داران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب اهواز، شریفی در این باره گفت: موکب‌داران باید در سلامت کامل جسمی باشند تا سلامت زوار را به خطر نیندازند که در این خصوص از ابتدای محرم، آزمایشات و معاینات جهت صدور کارت تندرستی برای موکب‌داران انجام شده است.

وی اظهار داشت: معاینات موکب‌داران  مستقر در پایانه چذابه در اربعین حسینی و صدور کارت سلامت برای آنها با شدت تمام در حال انجام بوده و طی هفته اخیر بیش از 150 نفر از موکب‌داران در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت غرب مورد معاینه قرار گرفته و کارت سلامت جهت آنها صادر گردیده است.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز همچنین یادآور شد: تا پایان همایش بزرگ راهپیمایی میلیونی اربعین حسینی، مرکز بهداشت غرب در خدمت موکب‌داران جهت ارائه خدمات صدور کارت تندرستی رایگان در مراکز خدمات جامع سلامت شماره‌های سه، پنج، شش و هفت غرب اهواز  است.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه