دوشنبه 22 مهر 1398

شاخص‌های واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها در امیدیه بررسی شد

جلسه تحليل عملكرد كليه شاخص‌هاي واحد پيشگيري از بيماري‌ها در شش ماهه اول سال ٩٨ با حضور مدير شبكه بهداشت و درمان امیدیه، رئيس مركز بهداشت، كليه كارشناسان ستادي واحد پيشگيري از بيماري‌ها، مسئولين مراكز خدمات جامع سلامت و مسئولين پايگاه سلامت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان امیدیه، دوشنبه 22 مهرماه 1398 جلسه تحليل عملكرد كليه شاخص‌هاي واحد پيشگيري از بيماري‌ها در شش ماهه اول سال جاری با حضور مهدی آبديده مدير شبكه بهداشت و درمان شهرستان، كاظمي رئيس مركز بهداشت، كليه كارشناسان ستادي واحد پيشگيري از بيماري‌ها، مسئولين مراكز خدمات جامع سلامت و مسئولين پايگاه سلامت در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان امیدیه برگزار شد.

مهدی آبدیده ضمن تشکر از حضور پرشکان، مسئولین مراکز و کارشناسان ستادی گفت: مراقبت از بيماران، كشف بيماريابي و همچنين انجام خدمات نوين سلامت (مراقبت پيشگيري از سكته‌هاي قلبي و مغزي) در سطح شهرستان از اهمیت بالایی برخوردار است.

در بخشی از جلسه در خصوص چالش‌ها، نواقص و طرح مداخلات لازم در جهت پيشرفت عملكرد در اين جلسه بحث و گفتگو شد.

در بخش دیگری از جلسه کاظمی رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی شبکه گفت: واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها در دو بخش واگیر و غیرواگیر، وظیفه بررسی اپیدمیولوژیک بیماری‌های شایع، پیشگیری از بیماری‌ها، کنترل، حذف و ریشه‌کنی برخی از بیماری‌های واگیر را طبق دستورالعمل‌های وزارت متبوع بر عهده دارد.

وی یاد آور شد: دستیابی به این اهداف از طریق فعالیت‌هایی نظیر واکسیناسیون، غربالگری، اقدامات درمانی، انجام طرح‏‌ها، جمع ‏آوری، ثبت و تجزیه و تحلیل اطلاعات بخش سلامت، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‏‌های آموزشی، تدوین برنامه‏‌های عملیاتی و ... صورت می‏ گیرد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه