سه شنبه 23 مهر 1398
تعداد بازدید: 39

نظارت‌های بهداشتی بر توزیع نذورات در ایام اربعین حسینی در اندیمشک

نظارت‌های بهداشتی بر توزیع نذورات در ایام اربعین حسین در اندیمشک بصورت مستمر در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک، دکتر عبدالرحمن روحانی مدیر شبکه بهداشت و درمان در خصوص  تمهیدات لازم برای کنترل بهداشت و موادغذایی توزیعی بین زائران افزود: براساس دستورالعمل مدیریت بهداشت و برنامه سلامت محرم، اربعین و صفر هرگونه پخت و پز باید در مکان‌هایی با شرایط بهداشتی صورت پذیرد و کلیه افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا باید دارای کارت بهداشت معتبر بوده و رعایت بهداشت فردی در هنگام ارائه خدمت نیز ضروری است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک گفت: برطبق دستورالعمل‌های بهداشتی، مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و از مواد غذایی و فرآورده‌های خام دامی با کشتار مجاز و بسته‌بندی مورد تایید وزارت و یا سازمان دامپزشکی متبوع استفاده شود و باید توجه شود که احشام مورد استفاده برای ذبح و قربانی از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی تهیه شده و از نمک‌های بسته‌بندی ید دار تصفیه شده و روغن‌های دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو با ترانس پایین استفاده شود.

وی خاطر نشان کرد: مسئولین هیأت‌ها و مواکب باید توجه کنند از بسته بندی غذا بیش از دو ساعت قبل از مصرف خودداری شود و در عین حال از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری شود؛ در صورت توزیع سبزی و سالاد، رعایت مراحل چهارگانه سالم سازی الزامی است و توصیه می‌شود از سالاد و سبزی بسته بندی شده با پروانه ساخت از وزارت بهداشت استفاده شود.

روحانی در پایان افزود: بنابر تمهیدات بهداشتی، شستشو و گندزدایی مستمر ظروف چندبار مصرف که برای توزیع آب، چای و مواد غذایی استفاده می‌شود، ضروری است و در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم از ظروف یکبار مصرف مناسب ترجیحا " ظروف یکبار مصرف گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده شود و همچنین دفع پسماندهای تولید شده باید به صورت بهداشتی باشد، به گونه‌ای که آنها را جمع آوری کرده و در کنار هرایستگاه صلواتی قرار دهند تا دفع آنها به شکل صحیح به بهداشت محیط کمک کند.



طراحی و پیاده سازی: راد رایانه