سه شنبه 23 مهر 1398

سخنرانی رئیس مرکز بهداشت ماهشهر در مصلی نماز جمعه

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندر ماهشهر به مناسبت هفته سلامت روان و در خصوص کاهش خودکشی از طریق افزایش نشاط اجتماعی، در مصلی نماز جمعه شهرستان بندر ماهشهر سخنرانی کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرماهشهر ، رئیس مرکز بهداشت به مناسبت هفته سلامت روان، پیش از خطبه‌های نماز جمعه به ایراد سخن پرداخت.

مهندس نوری ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام اربعین حسینی اظهار داشت: همان‌گونه که بهداشت جسمانی افراد در حیطه علوم پزشکی از اهمیت شایانی برخوردار است، سلامت و بهداشت روانی فرد در جامعه نیز بسیار مهم است.

وی گفت: ۱۸ تا ۲۴ مهرماه هرسال به عنوان هفته بهداشت سلامت در نظر گرفته می‌شود و با انتخاب شعار هفته بر توجه دادن به هموطنان به ابعاد و زوایای مختلف بهداشت این عرصه روانی تاکید می‌گردد.

امسال نیز شعار "ارتقای سلامت روان، جامعه با نشاط" برای این منظور در نظر گرفته شده و روزهای این هفته با عناوینی نامگذاری شده و طبق روزشمار این هفته، 19 مهرماه که دومین روز این هفته است با عنوان نقش آموزه‌های دینی، فرهنگ، معنویت در ارتقای سلامت روان و نشاط اجتماعی تعیین شده است.

رئیس مرکز بهداشت ماهشهر در بخشی از سخنانش خاطر نشان کرد: بهداشت روانی عبارت است از تأمین و ارتقای سطح سلامت روانی و پیشگیری از ابتلاء به اختلالات و بیماری‌های روانی؛ به این معنی که هدف اصلی در تأمین بهداشت روانی، پیشگیری است و همچنین انجام کلیه اقداماتی که از شیوع و بروز بیماری‌های روانی جلوگیری نموده و سلامت کلیه افراد را تأمین کند، که این مهم از طریق ایجاد فضای نشاط‌ انگیز و محیط فردی و اجتماعی آرام و مناسب حاصل می‌گردد.

گفتنی است در همین راستا ایستگاه سلامت هم برپا شد که کارشناسان روان و مراقبین سلامت در دو زمینه سلامت روان و کودکان به نمازگزارن مشاوره لازم را ارائه نمودند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه