سه شنبه 23 مهر 1398

بازدید دكتر نوری معاون فنی و عملیات اورژانس کشور از درمانگاه مركزی مرز چذابه

بازدید از بخش های مختلف درمانگاه ، اتوبوس اتاق عمل ، آمبولانس cbrni, خودرو ارتباطات سیار همچنین ادامه دارد...

به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر محمد امین زرگر رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از بازدید درمانگاه صحرایی پایانه چزابه توسط دکتر نوری معاون فنی و عملیات و هیات همراه اورژانس کشور خبر داد.

زرگر در این خصوص افزود: تیم اورژانس کشور به سرپرستی دکتر نوری معاون فنی و عملیات اورژانس کشور از خدماترسانی پرسنل فوریت‌های پزشکی و تیم‌های درمانی مستقر در درمانگاه مرکزی مرز چزابه به زوار اربعین حسینی بازدید بعمل آوردند.

گفتنی است در این بازدید به بخش‌های مختلف درمانگاه، اتوبوس اتاق عمل، آمبولانس cbrni و خودرو ارتباطات سیار سرکشی شد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه