سه شنبه 23 مهر 1398

بازدید مسئولین دانشگاه از استقرار اكیپ‌های درمانی و بهداشتی در اندیمشک

بازدید دکتر محمد امین زرگر رییس اورژانس پیش بیمارستانی و دکتر حسین زاده معاون بهداشتی دانشگاه از استقرار اکیپ های درمانی و بهداشتی در اندیمشک

دکتر محمد امین زرگر رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و دکتر حسینی زاده معاون بهداشتی دانشگاه از استقرار اکیپ‌های درمانی و بهداشتی در اندیمشک بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دوشنبه ۲۲ مهرماه ۹۸ دکتر زرگر رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز و دکتر حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه از شهرستان اندیمشک بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید ضمن بررسی واحدها و پایگاه‌های درمانی و بهداشتی مستقر در جایگاه های مختلف،  روند خدمات‌رسانی به زائرین اباعبدالله الحسین علیه السلام توسط نیروهای بهداشت و درمان مورد بازدید قرار گرفت.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه