چهار شنبه 24 مهر 1398
تعداد بازدید: 186

گرایش خانواده‌ها به فست فود، سلامت دانش آموزان را به خطر می‌اندازد

جشنواره غذا در مدارس شهرستان لالی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی، روز جهانی غذا امسال بعنوان ملی اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت  می‌باشد و هر ساله 16 اکتبر برابر با 24 مهرماه روز جهانی نامگذاری شده است، به همین مناسبت با همکاری مرکز بهداشت لالی و اداره آموزش و پرورش شهرستان جشنواره غذا در مدارس شهرستان لالی برگزار شد.

مهندس فریدون فرهادی رئیس مرکز بهداشت لالی هدف از برگزاری جشنواره غذای سالم در مدارس را ترویج و اشاعه فرهنگ استفاده از غذاهای سالم در مدرسه و خانواده‌ها و همچنین آشنایی دانش آموزان با غذاهای بومی و معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی و افزایش مهارت‌های زندگی در محیطی شاد و مفرح عنوان کرد.

در ادامه رئیس مرکز بهداشت لالی گفت: والدین باید بر نوع تغذیه دانش آموزان توجه ویژه‌ای داشته باشند، زیرا ارتباط مستقیمی بین نوع تغذیه و میزان یادگیری آنها وجود دارد.

وی نقش مادران را در سلامتی افراد خانواده بخصوص کودکان بسیار تاثیرگذار دانست و عنوان کرد: مادران می‌بایست نسبت به رعایت قواعدی مانند استفاده از غذاهای کم چرب، کم نمک و استفاده بیشتر از حبوبات، سبزی، میوه‌جات و لبنیات تاکید نمایند.  

معاون بهداشتی مرکز بهداشت لالی با بیان اینکه گرایش خانواده‌ها به فست فودها، سلامت دانش آموزان را به خطر میاندازد، گفت: ترویج تغذیه سالم و استفاده از غذاهای خانگی برای سلامت خانواده‌ها بسیار مهم است.

فرهادی در پایان اظهار داشت: با توجه به افزایش مصرف فست فودها و غذاهای ناسالم در بین خانواده‌ها به خصوص دانش آموزان، برگزاری اینگونه جشنواره‌ها گامی موثر در راستای ترغیب و تشویق دانش آموزان به سمت غذاهای سالم و سنتی است.



طراحی و پیاده سازی: راد رایانه