شنبه 04 آبان 1398

استفاده از ظرفیت قرارگاه سازندگی بسیج در احداث مرکز خدمات جامع سلامت حمیدیه

جلسه رایزنی به منظور ساخت یک باب مرکز خدمات جامع سلامت با استفاده از ظرفیت قرارگاه سازندگی بسیج و با حضور نمایندگان حوزه اجتماعی دانشگاه در محل فرمانداری شهرستان حمیدیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی، یک باب مرکز خدمات جامع سلامت در زمین متعلق به دانشگاه علوم پزشکی اهواز و با زیربنای 300 متر مربع و برآورد تقریبی 8 میلیارد و 500 میلیون ریال ساخته خواهد شد.

گفتنی است این پروژه که در روستای آلبو عید نبی اجرا می شود، بیش از چهار هزار نفر را تحت پوشش قرار خواهد داد.

خاطر نشان می سازد اعتبار مورد نیاز جهت احداث این پروژه از محل کمک های قرارگاه سازندگی بسیج، مشارکت خیرین عرصه سلامت و در صورت نیاز کمک های فرماندری شهرستان حمیدیه یا استانداری تامین خواهد شد و عملیات اجرایی آن با نظارت فنی دانشگاه انجام می شود.

شایان ذکر است این جلسه پیگیری به میزبانی فرمانداری حمیدیه و با حضور نمایندگان حوزه اجتماعی دانشگاه، مدیر شبکه بهداشت و درمان حمیدیه، فرمانده قرارگاه  بسیج سازندگی سپاه استان و فرمانده سپاه حمیدیه برگزار شد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه