سه شنبه 07 آبان 1398

انجام بیش از ۴۰۰ ماموریت به همت کارشناسان فوریتهای پزشکی استان

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از انجام بیش از چهارصد ماموریت توسط نیروهای اورژانس در یک روز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی، دکتر محمد امین زرگر رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از انجام ۴۰۱ ماموریت اورژانس ۱۱۵ در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

زرگر در خصوص فعالیتهای شبانه روزی کارشناسان فوریتهای پزشکی افزود: بنا بر اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر استقرار سامانه بارشی بر آسمان استان  کلیه نیروهای امدادی و ناوگان اورژانس و واحدهای mcmc وeoc در آماده باش در کامل قرار گرفتند.

وی در ادامه با اشاره به بروز برخی بیماریهای تنفسی بدنبل بارشهای اخیر اظهار کرد: با توجه به بارش سنگین باران  و وجود بیماران ریوی تنفسی و همچنین بیماریها و حساسیتهای فصلی، تماس شهروندان با مرکز دیسپچ اورژانس ۱۱۵ اهواز برقرار و عملیات اعزام کدهای عملیاتی جهت اعزام بیماران به مراکز درمانی اجرا شد. در

زرگر در بخش دیگری با اشاره به حضور فعال نیروهای اورژانس در رسیدگی به بیماران، عنوان کرد: ۲۴ ساعت تعداد ۴۰۱ نفر توسط آمبولانسهای اورژانس ۱۱۵ اهواز به مراکز درمانی اهواز انتقال داده شدند و تعداد ۲۵۰ نفر نیز توسط پزشکان مرکز دیسپچ تحت مشاوره قرار گرفتند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه