سه شنبه 07 آبان 1398

بازدید سرزده معاون درمان دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی ابوذر اهواز

معاون درمان دانشگاه از مرکز تخصصی کودکان ابوذر اهواز بصورت سرزده بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر مهران ورناصری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در ادامه بازدیدهای سرزده از بیمارستانهای زیر مجموعه دانشگاه با حضور در اورژانس مرکز آموزشی درمانی تخصصی کودکان ابوذر اهواز با پزشکان، پرستاران، کادر درمان و همراه بیماران دیدار و گفتگو کرد.

ورناصری طی این بازدید نحوه خدمت رساني به بيماران را ارزيابي كرد و افزود: ارائه خدمات مطلوب باید با توجه ویژه‌ای به حقوق گروه‌های آسیب‌پذیر جامعه از جمله کودکان در سریع‌ترین زمان ممکن و با احترام به وقت بیمار و همراه انجام شود.

وی در بخش دیگری از این بازدید گفت: بازدیدهای سرزده از مراکز درمانی به منظور شناسایی نقاط ضعف و رفع آنها بسیار مهم است، اما در وهله اول باید بر پیشگیری از بروز مشکل در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تاکید شود.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه