شنبه 11 آبان 1398

برگزاری جلسه توجیهی ساماندهی شرایط توزیع داروی مخدر در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

جلسه توجیهی ساماندهی شرایط  توزیع داروی مخدر از سوی مدیت دارو معاونت غذا و دارو در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، شنبه 11 آبانماه 98،  جلسه توجیهی ساماندهی توزیع داروی مخدر با حضور نمایندگان تمامی مراکز و بیمارستان‌های استان خوزستان در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد
.
دکتر یوسف بهداروندی مدیر نظارت بر دارو و مواد بیولوژیک دانشگاه در این خصوص گفت: این جلسه با توجه به اینکه داروی مخدر، داروی تحت کنترل محسوب می‌شود، برای تآمین شرایط مناسب در توزیع داروی مخدر جلسه‌ای توجیهی تشکیل شد
.
بهداروندی ضمن اشاره به قوانین و مقررات مربوطه در این خصوص افزود: ارائه و تشریح موارد و بررسی‌های حقوقی توسط کارشناسان دادگستری استان به مراکز مذکور از دیگر موارد  مطرح شده در این جلسه بود.

همچنین در این جلسه نکات لازم در خصوص شرایط نگهداری، مصرف و همچنین توزیع این داروها طبق ضوابط به شرکت کنندگان یادآوری شد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه