دوشنبه 13 آبان 1398
تعداد بازدید: 98

اختصاص ۴ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشكی اهواز

به گزارش روابط عمومی مرکزفوریتهای پزشکی، دکتر محمد امین زرگر رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از اختصاص ۴ دستگاه آمبولانس بنز کمک دار به شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه خبر داد.

زرگر در مراسمی که در این خصوص تدارک دیده شده بود از رئیس دانشگاه، اعضاء هیات رئیسه و رئیس اورژانس کشور به دلیل توجه ویژه به فوریت‌های پزشکی استان خوزستان قدردانی کرد.

در ادامه دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه از فعالیت‌های گسترده کارشناسان فوریت‌های این دانشگاه در بحران‌های اخیر سیل استان و زلزله مسجدسلیمان و ایام اربعین و مراسم پیاده روی با شکوه اربعین حسینی تشکر کرد.

در بخش دیگری دکتر خلیلی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از اختصاص اعتباری بالغ بر 90 میلیارد ریال جهت ساخت ساختمان جدید اورژانس و همچنین جهت ساخت پایگاه‌های جدید اورژانس و تعمیرات آمبولانسها خبر داد.

گفتنی است این ۴ دستگاه آمبولانس بنز کمک دار به مبلغ ۸۰ میلیارد ریال بنا به شرایط محیطی و مناطق کوهستانی به شهرستانهای هفتکل، باغملک، مسجدسلیمان و رامهرمز اختصاص داده شد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه