سه شنبه 14 آبان 1398

معاون غذا و دارو دانشگاه از جمع‌آوری دو فرآورده پرمصرف در عطاری ها خبر داد

معاون غذا و دارو دانشگاه از جمع‌آوری دو فراورده پرمصرف در عطاری ها خبر داد.

دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص فاقد مجوز بودن نوعی پودر چاقی افزود: به دنبال اطلاع رسانی امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدامات لازم در  خصوص جمع آوری برخی محصولات از سطح عرضه شامل دو فرآورده پرمصرف در عطاری ها به نام های پودر چاقی رویال و کپسول چاقی فرشته صورت گرفته است.

برزگر ادامه داد: نداشتن مجوزهای تولید، توزیع و واردات، فروش و استفاده از شماره مجوز جعلی بر روی بسته بندی این محصولات از دلایل جمع آوری  از سطح عرضه شده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به مقررات و ضوابط بسته بندی گیاهان دارویی تصریح کرد: مجوز بسته بندی گیاهان دارویی اختصاصا" به واحدهای بسته بندی که دارای اجازه تآسیس از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی می باشند، داده می‌شود .

برزگر ادامه داد: واحدهای بسته بندی مجاز پس از گرفتن مجوز از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی صرفاً می توانند اقدام به بسته بندی آن دسته از گیاهان دارویی نمایند که نام آنها در فهرست تهیه شده توسط وزارت بهداشت موجود می باشد.

وی در ادامه گفت: انتظار می رود شهروندان از طریق سامانه ۱۹۰ موارد را به کارشناسانمعاونت غذا و دارو اطلاع داده تا بتوان رسیدگی و پیگیری لازم را انجام دهند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه