سه شنبه 14 آبان 1398

اعزام تیم سلامت به مناطق صعب العبور شهرستان لالی

اعزام تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی جاستون شه بخش حتی شهرستان لالی به مناطق سیاری و صعب العبور

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی، دوشنبه 13 آبان ماه 98، تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی جاستون شه از مناطق سیاری و صعب العبور دره باریک و دارنروک بازدید کردند.

مهندس فریدون فرهادی رئیس مرکز بهداشت لالی در این خصوص اظهار داشت: به منظور خدمات رسانی به مناطق عشایری دره باریک و دارنروک، تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی جاستون شه متشکل از پزشک، ماما، بهورز و دارو یار به این مناطق اعزام و بیماران را بصورت رایگان کردند. .

درادامه با اشاره به فعالیتهای تیم سلامت تصریح نمود : این تیم به منظور بررسی و ارزیابی بهتر بیماریها و ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی در مناطق عشایری و ارائه خدمات متنوع بهداشتی درمانی رایگان به همراه ویزیت و دارو انجام می پذیرد .

رئیس مرکز بهداشت و درمان لالی در پایان افزود : در این اعزام علاوه بر موارد یاد شده، کنترل و ارزیابی وضعیت بیماران فشار خون بالا، دیابتی، وارنیش تراپی، آموزش مسائل بهداشتی به دانش آموزان و بررسی پدیکلوزیس، واكسيناسيون، مراقبت از تمامي گروه‌هاي سني كودكان، معاینه زنان باردار و آموزشهای لازم در زمینه های مختلف بهداشتی به عشایر انجام شد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه