پنج شنبه 16 آبان 1398
تعداد بازدید: 171

پلمپ بیش از 15مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در غرب شهرستان اهواز

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز از پلمپ بیش از 15 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در محدوده غرب اهواز از اول مهرماه تاکنون خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز غرب اهواز، دکتر مهرداد شریفی در این خصوص افزود: این مراکز و اماکن شامل قنادی، رستوران، آشپزخانه، فست فود، نانوایی، نان فانتزی، سوپرمارکت، آب شیرین کن، پیرایشگاه مردانه و آرایشگاه زنانه بوده اند که یا موازین بهداشتی را رعایت ننموده و بعضاً در آنالیز مواد غذایی آنها آلودگی میکروبی وجود داشته و یا  از مواد افزودنی غیر مجاز از جمله رنگهای غیر مجاز و جوش شیرین در تولیدات خود استفاده کرده بودند..

 

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز در ادامه با تاکید بر موازین بهداشتی بیان داشت:در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید موازین بهداشت فردی، بهداشت وسایل و ابزار کار و بهداشت ساختمان رعایت شود که این اقدام  توسط کارشناسان مرکز بهداشت غرب اهواز در راستای توجه و نظارت بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و کنترل مواد غذایی انجام شده است.

وی خاطر نشان کرد: بازرسان بهداشتی بصورت مستمر در کشیک های صبح  و عصر نسبت به بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی اقدام و نظارت لازم بر امر تهیه و توزیع مواد غذایی خواهند داشت  و موارد مهم را به متصدیان این مراکز یاد آور خواهند شد.

شریفی در توصیه به شهروندان گفت: از خرید موادغذایی از واحدهای صنفی که مورد تایید مراکز و مقامات بهداشتی نمی باشند خودداری نمایند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مواد غذایی بویژه اصناف حساس همچون رستورانها، قنادیها،فست فودها و نان فانتزی و. .. مراتب را به سامانه 190 اطلاع دهند.



طراحی و پیاده سازی: راد رایانه