شنبه 18 آبان 1398

جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان اندیمشک برگزار شد

بازدید و نظارت مستمر کارشناسان بهداشت از مراکز عرضه مواد غذایی در این شهرستان از موارد مورد تأکید در این جلسه بوده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک، سه شنبه 14 آبانماه 98، جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان با حضور نماینگان سایر ادارات عضو کارگروه به ریاست مهندس صرفه جو معاون فرماندار شهرستان برگزار شد.

معاون فرماندار شهرستان در این جلسه با تأکید بر ضرورت همکاری بین بخشی بین ادارات شهرستان برای رفع مشکلات بهداشتی و تقویت سلامت عمومی اظهار داشت: با برنامه ریزی و سیاست گذاری صحیح و اصولی می توان، از بسیاری از عواملی که سلامت عمومی جامعه را به خطر می اندازند پیشگیری کرد .

مهندس صرفه در بخش دیگری از سخنان خود همچنین خواستار بازدید و نظارت مستمر کارشناسان بهداشت از مراکز عرضه مواد غذایی در این شهرستان شد.

در ادامه روحانی نیز در این جلسه به بیان گزارشی از مصوبات و اقدامات قبلی جلسات سلامت و امنیت غذایی شهرستان پرداخت و همچنین ضمن تقدیر از تعامل و مشارکت اعضای کارگروه و قدردانی از زحمات پرسنل و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان در راستای خدمات انجام گرفته، آنرا نشانه اهمیت به سلامت آحاد جامعه در جهت خدمت صادقه به شهروندان دانست.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه