دوشنبه 27 آبان 1398

توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، صورت گرفت؛

جلسه بررسی ارزیابی عملكرد آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی اهواز تشکیل شد

جلسه بررسی ارزیابی عملکرد آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با حضور دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، دوشنبه 27 آبان‌ماه سال جاری جلسه بررسی ارزیابی عملکرد آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با حضور دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی این دانشگاه در دفتر این معاونت برگزار شد.

محمد درویش‌نژاد مسئول واحد تضمین کیفیت آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه در این خصوص گفت:
دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی از موارد مورد بررسی در این جلسه بوده است.

درویش نژاد در ادامه اظهار کرد: شاخص های اصلی شامل روش‌های آزمون اعتبار بخشی شده، موفقیت در آزمون مهارت آزمایی، استقرار الزامات (کیفی فنی، مدیریتی) ردیابی مستندات و سوابق، ممیزی‌های انجام شده از آزمایشگاه‌های همکار و واحدهای تولیدی و نیز مدت زمان پاسخ‌دهی نیز مطرح شد.

مسئول واحد تضمین کیفیت آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد: همچنین امتیازات هر شاخص در بازه زمانی 6 ماهه اول سال ارائه شد.

وی در پایان یادآور شد: انجام پیگیری‌های مربوطه تا حصول نتیجه امتیازات کامل برای بارگذاری مستندات در پایان سال از دیگر مصوبات این جلسه بوده است.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه