سه شنبه 28 آبان 1398
تعداد بازدید: 174

برگزاری همایش بررسی میزان گلوتن در محصولات غذایی، دارویی آرایشی و بهداشتی در اهواز

دبیر شورای پژوهشی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از برگزاری همایش بررسی میزان گلوتن در محصولات غذایی، دارویی آرایشی و بهداشتی در 28 آذرماه جاری در تالار دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد.

دبیر شورای پژوهشی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از برگزاری همایش بررسی میزان گلوتن در محصولات غذایی، دارویی آرایشی و بهداشتی در 28 آذرماه سال جاری در تالار دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دوشنبه 27 آبان‌ماه 98، پنجمین جلسه شورای پژوهشی نظام سلامت( HSR ) در معاونت  غذا و دارو برگزار شد.

فاطمه کردانی دبیر شورای پژوهشی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این جلسه ضمن اعلام این خبر گفت: همایش بررسی میزان گلوتن در محصولات غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی و ارتباط آن با بیماری سلیاک در 28 آذرماه جاری در اهواز با مشارکت انجمن سلیاک و بیمارستان امام خمینی اهواز برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این همایش 300 نفر شرکت کرده و 15 متخصص در این زمینه سخنرانی می‌کنند.

کردانی در ادامه عنوان کرد: همچنین پنجمین جلسه شورای پژوهشی با هدف ارائه گزارش کار در خصوص طرح‌های به تصویب رسیده و پیشنهادی در آینده با حضور دکتر بدوی و دکتر برزگر معاونان پژوهشی و غذا و داروی دانشگاه در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز تشکیل  خواهد شد.

دبیر شورای پژوهشی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد:ارائه گزارش‌هایی در خصوص عملیاتی شدن سه طرح تصویب شده اعم از بررسی میزان گلوتن در محصولات دارویی، غذایی، و آرایشی و بهداشتی از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بشمار می رود.

وی در پایان یادآور شد: همایش بررسی میزان گلوتن در محصولات غذایی، دارویی آرایشی و بهداشتی 28 آذرماه جاری در تالار دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار می‌شود.



طراحی و پیاده سازی: راد رایانه