چهار شنبه 29 آبان 1398
تعداد بازدید: 114

برگزاری چهارمین جلسه كمیته تخصصی مبارزه با قاچاق فرآورده های سلامت در دانشگاه علوم پزشكی اهواز

چهارمین جلسه کمیته تخصصی مبارزه با قاچاق فرآورده‌های سلامت در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

چهارمین جلسه کمیته تخصصی مبارزه با قاچاق فرآورده‌های سلامت دوشنبه 27 آبان‌ماه 1398، با حضور دکتر حسین برزگر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز و جمعی از اعضای کمیته مذکور در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، در این جلسه دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بار دیگر بر اجرای شیوه نامه‌های مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت ابلاغی از سوی ستاد مبارزه با قاچاق کل کشور تاکید کرد و گفت: باید سعی شود از طریق استقرار شبکه توزیع ایمن و کنترل مستمر آن، پیشگیری‌های لازم را انجام شود.

برزگر افزود: در راستای تحقق اهداف مبارزه با قاچاق و به منظور مبارزه همه جانبه، تمامی اعضای کمیته باید مساعدت و همکاری نمایند تا از طریق معرفی سایت‌های غیرمجاز به پلیس فتا و انجام برخورد مناسب، مانع فعالیت سایت‌های تبلیغات غیرمجاز شویم.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت و ستاد مبارزه با قاچاق، فروش یا عرضه کالاهای سلامت در فضای مجازی منوط به اخذ مجوز از وزارت بهداشت و مرکز توسعه تجارت الکترونیک قابل می‌باشد.

برزگر در پایان یادآور شد: تلاش می شود آموزش و اطلاع‌رسانی را تقویت کرده و با همکاری صدا و سیمای مرکز خوزستان، ضرر و زیان‌های ناشی از مصرف کالای قاچاق را برای مردم بازگو شود و به ویژه قشر ورزشکار و جوانان را متوجه خطرات موجود در مکمل‌ها و پودرهای نیروزای غیرمجاز و قاچاق کرد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه