سه شنبه 05 آذر 1398

کسب رتبه چهارم توسط دانشگاه علوم پزشکی اهواز در دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ

در رتبه‌بندی دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ که طی روزهای ۲۵ تا ۲۹ آبان‌ماه در تهران برگزار شد، دانشگاه علوم پزشکی اهواز رتبه چهارم این دوره از جشنواره را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، رتبه‌بندی دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ طی روزهای ۲۵ تا ۲۹ آبان‌ماه سال جاری توسط دبیرخانه این جشنواره در تهران برگزار شد که دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز رتبه چهارم این جشنواره را کسب کرد.

دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بر اساس مقام‌های کسب شده در جشنواره دهم و همچنین راه‌یافتگان نهایی به جشنواره رتبه‌بندی شده‌اند.
بر این اساس، رتبه اول ۵ امتیاز، رتبه دوم ۴ امتیاز، رتبه سوم ۳ امتیاز، شایسته تقدیر ۲.۵ امتیاز و راه یافتگان نهایی به جشنواره ۱.۵ امتیاز دریافت کرده‌اند.

همچنین در بخش آزاد ویژه دانشجویان، بخش آزاد ویژه کارکنان و اساتید و بخش فرهنگ سلامت ویژه دانشجویان سراسر کشور ضریب امتیازها ۱ و در بخش بین‌المللی ضریب امتیاز ۲ است؛ همچنین در بخش‌های انفرادی نیز ضریب ۱ و در بخش گروهی نیز ضریب امتیازدهی ۳ است.

گفتنی است در این خصوص دانشگاه علوم پزشکی شیراز با کسب مجموع ۲۳۵.۵ امتیاز در این دوره از جشنواره در مقام نخست، دانشگاه علوم پزشکی تبریز با کسب ۲۰۳.۵ امتیاز و دانشگاه علوم پزشکی مشهد با کسب ۱۵۳.۵ امتیاز به ترتیب در رده‌های دوم و سوم دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ قرار گرفتند. همچنین دانشگاه‌های علوم پزشکی شامل اهواز با ۱۵۱.۵ امتیاز، اصفهان ۱۱۹.۵، کرمان ۹۳.۵، ارومیه ۹۲، کرمانشاه ۹۱، بابل ۸۷ و شهید بهشتی ۹۶.۵ امتیاز، رده‌های چهارم تا دهم جشنواره را به خود اختصاص دادند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه