شنبه 09 آذر 1398
تعداد بازدید: 358

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت کشور پیشنهاد کرد؛ استفاده از ظرفیت های بین المللی در پیشبرد طرح های سلامت محور خوزستان

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور گفت: موضوع آب و فاضلاب استان خوزستان از نقطه نظر اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی و درمانی بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی دانشگاه، چهارشنبه 6 آذرماه 98، جلسه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی استان با حضور دکتر علی دلپیشه، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور و دکتر محمد حسین حیدری مدیر کل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در ششمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی کشور، دکتر غلارضا شریعتی استاندار خوزستان دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر نوذر درستان مشاور رئیس دانشگاه در امر اجتماعی شدن سلامت و دیگر نمایندگان سایر ادارات و اعضای کارگروه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه رئیس دبیر خانه شورای سلامت و امنیت غذایی کشور ضمن تقدیر از دیدگاه سلامت محور استاندار خوزستان و سایر مسئولین استانی، گفت: به منظور اصلاح وضعیت آب و فاضلاب استان، استفاده از ظرفیت های ملی و بین المللی ضروری است و رهبر معظم انقلاب به عنوان اصلی ترین پشتوانه رسیدگی به وضعیت آب و فاضلاب استان خوزستان حمایت قاطعانه ای از این امر داشته اند.

وی با اشاره به اهمیت موضوع آب و فاضلاب استان خوزستان گفت: موضوع آب و فاضلاب استان خوزستان از نقطه نظر اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی و درمانی بسیار حائز اهمیت است و در بالاترین سطوح کشور به این موضوع توجه جدی شده است.

دلپیشه با اشاره به بروز بحران تنفسی در خوزستان به عنوان دومین مسئله مطرح شده در این کارگروه گفت: بروز بحران تنفسی ناشی از اولین بارش های پاییزی در استان خوزستان نیز یک مسئله منحصر به فرد در این استان است که نیاز به توجه جدی دارد.

دلپیشه افزود: هرچند مشکلات خوزستان در حوزه آب و فاضلاب و مشکلات تنفسی بسیار زیاد است، اما ظرفیت استان در زمینه مدیریت، نیروی انسانی و زیر ساخت ها نیز منحصر به فرد است و می توان از این ظرفیت ها در جهت رفع مشکلات بهره گرفت.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور وجود استاندار سلامت محور یکی از ظرفیت های خوب برای حل مسائل مرتبط با سلامت جامعه در خوزستان دانست و گفت: هر چند وجود اعتبارات ریالی برای پیشبرد اهداف در حوزه های مختلف ضروری است، اما موضوع مهمتر، تعهد دولتمردان برای خدمت به مردم است.

وی ادامه داد: پس از ارسال جمع بندی مطالب مطرح شده در جلسه امروز از سوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، فرصتی برای استاندار خوزستان فراهم خواهد شد تا در حضور ریاست محترم جمهور مسائل و مشکلات مختلف خوزستان و راهکارهای رفع آن را مطرح کنند.

وی در خصوص تامین مالی پروژه های آب و فاضلاب خوزستان افزود: چنانچه دولت به تنهایی قادر به تامین کلیه هزینه های مورد نیاز طرح های آب و فاضلاب نباشد، در این راستا می توان از ظرفیت نهادهای بین المللی استفاده کرد و دعوت نمایندگان سازمان جهانی بهداشت و دیگر نهادهای بین مللی مرتبط، از ظرفیت های بین المللی برای رفع مشکلات بهره گرفت.

دلپیشه در خصوص لزوم شناسایی علت بروز بحران تنفسی گفت: هر چند گزارش های علمی و کارشناسی در خصوص تاثیر درختان کنوکارپوس در ایجاد بحران تنفسی ارائه شد، امام از استاندار و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز انتظار می رود تحقیق جامع تری در کل استان صورت گیرد، به گونه ای که نتایج آن مورد قبول شهرداری و تمام اجزای حاکمیت استان قرار گیرد.

دکتر حیدری مدبر کل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز که در جلسه حضور داشت، گفت: در حوزه سلامت باید نگاه جامعه نگر وجود داشته باشد.

وی ادمه داد: امروز موضوع وارد کردن حوزه سلامت به تمام جامعه و وجود نگاه جامعه نگر در حوزه سلامت بخوبی در خوزستان مشاهده شد.

حیدری افزود: در خصوص مشخص شدن علت بروز بحران تنفسی ناشی از اولین بارش های پاییزی در خوزستان، تشکیل یک کار گروه می تواند این مشکل را بر طرف کند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه