شنبه 09 آذر 1398

بیست و یكمین مانور سراسری زلزله و ایمنی برگزار شد

مانور مشترک با حضور نیروی انتظامی و راهنمایی رانندگی ، اورژانس 115 و سایر ادارات با شعار مدرسه ایمن، جامعه تاب آور اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی اهواز، دکتر محمد امین زرگر رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از برگزاری بیست و یکمین مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدرسه بعثت اهواز خبر داد.

زرگر در این خصوص گفت: این مانور مشترک با حضور نیروی انتظامی و راهنمایی رانندگی، اورژانس 115 و هلال احمر آتش نشانی، اداره برق، گاز و آب با شعار مدرسه ایمن، جامعه تاب آور اجرا شد.

وی با اشاره به اینکه مانور با موضوع زلزله با شدت 5.1 ریشتر اجرا شد، افزود: در این مانور ضمن بازدید مدیران مدیریت بحران از نحوه استتار دانش آموزان در مکانهای امن، مهارت امداد رسانی نیروهای اورژانس 115 و سایر ارگان‌های امدادی در اطفاء حریق به نمایش گذاشته شد.

گفتنی است در این مانور کارشناسان نیروی انتظامی و راهنمایی رانندگی، اورژانس 115 و هلال احمر، آتش نشانی، ادارات برق، گاز و آب و فاضلاب نیز همکاری داشتند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه