یک شنبه 10 آذر 1398

اولین جشنواره ملی ایتاپ با محوریت کاهش تصادفات جاده ای برگزار خواهد شد

اولین جشنواره ملی ایتاپ با محوریت کاهش تصادفات جاده ای در دانشگاه علوم پزشکی اهواز با همکاری جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری استان برگزار می شود.

دکتر علی اکبر بابایی عضو هیئت علمی ئانشگاه علوم پزشکی اهواز در خصوص برگزاری اولین جشنواره ملی ایتاپ با محوریت کاهش تصادفات جاده ای که امروزه بعنوان یکی از بحرانهای کشور بشمار میرود، گفت: از آنجایی که سالیانه تلفات جاده ای رو به افزایش است و افرادی که دچار معلولیت و ناتوانی می شوند در واقع بار زیادی را به بخش درمان و سلامت کشور وارد می کنند، تصمیم بر برگزاری برنامه های متنوع همچون جشنواره های ایتاب گرفته شد.

وی با اشاره به این مطلب که با برگزاری این جشنواره ایتاپ می توان چالشها را به فرصتهای مفید تبدیل کرد، اظهار داشت: با اطلاع رسانی گسترده این موضوع بعنوان یک رویداد به محققین و دیگر علاقه‌مندانی که ایده های خوبی در زمینه کاهش تصادفات جاده ای داشته اند، دعوت سد تا  در یک مرحله ایده های خود را تحت وب ثبت نمایند .

عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: در واقع از 10مهرماه تا ۱۰ آبان ماه  سالجاری و همچنین بدلیل استقبال علاقمندان بعد از آن نیز طی یک دوره به مدت ۱۵ روز این فرصت تمدید شد ، که در این مدت حدود حدود ۵۰ ایده ثبت شده است و از این تعداد حدود ۴۰ درصد از ایده ها از خارج از استان بوده است.

بابایی در بخش دیگری خاطر نشان کرد: افراد ایده‌پرداز برتر از را پس از نظارت و بررسی انتخاب و راهنمایی کنیم تا اگر ایده آنها به صورت یک اپلیکیشن، محصول یا یک نرم افزار خاص باشد یا هر مورد دیگری که می تواند در کاهش تصادفات جاده ای موثر باشند به صورت نهایی در مراکز رشد سراسر کشور موجود در دانشگاه ها، پارک های علم و فناوری و جهاد دانشگاهی مستقر شده و روی ایده‌های خود کار کنند تا در نهایت، طی یک مرحله پیش رشد و رشد ایده های خود را به توسعه داده و فراگیر نمایند.

تمام ایده‌ها بر اساس معیارهای نوآوری، امکان تولید، ارزش افزوده اقتصادی، فراگیری استفاده در جامعه، درجه‌ رفع مشکلات جامعه و امکان ارائه در صحنه‌ جهانی مورد ارزیابی و رتبه‌بندی داوران قرار می‌گیرند و تعدادی از آنها به عنوان ایده‌های برتر معرفی و همزمان با روز برگزاری طی کارگاه یک روزه بطور جامع توسط  ایده پرداز ارائه و تشریح می شود..

وی در بیان اهداف برگزاری این ایتاپ گفت: ترویج ایده پروری وهمچنین هدایت ایده های خلاق و نوآور برای تولید ثروت و ایجاد اشتغال، تسهیل در راستای تقویت و تکمیل ایده‌ها و ارائه‌ی راهکار برای حل مشکلات مرتبط از مهمترین اهداف برگزاری این ایتاب بشمار می رود.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه