شنبه 09 آذر 1398

بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان بندرماهشهر

دکتر حسین برزگر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز از انبارهای نگهداری محموله های خوراکی دارویی با مصارف انسانی مجتمع بنادر ماهشهر و بندرامام خمینی(ره) بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر، چهارشنبه ۶ آذرماه ۹۸،  دکتر حسین برزگر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر محمد شنبدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر جمعی از مسئولین ستاد شبکه از انبارهای نگهداری محموله هایبا مصارف انسانیمجتمع بنادر و همچنین مراکز بهداشتی درمانی ماهشهر و بندرامام خمینی(ره) بازدید کرد.

بررسی میزان ذخائر دارویی و شرایط نگهداری و توزیع برخی دارو ها و خوراکی های موجود در انبارهای بنادر، نحوه رسیدگی به برخی امور درمانی و ....  از جمله مسائلی بوده است که مد نظر بازدید کنندگان قرار داشت.

طی این بازدید دکتر محمد شنبدی مدیر شبکه بهداشت و درمان ماهشهر با اشاره به مشکلات موجود در شهرستان، گفت: باتوجه به بار گسترده مراجعات به بیمارستان معرفی ماهشهر، از شهرستانها و بخشهای اطراف انتظار میرود مسئولین با اهتمام ویژه ای در خصوص رفع موانع موجود همکاری و مساعدت بیشتری با حوزه بهداشت و درمان داشته باشند.

در پایان برزگر با تاکید بر تامین داروهای مورد نیاز در شهرستان ماهشهر، تلاش می شود تا حد امکان با کارشناسان این مجموعه جهت رفع موانع موجود جلسات متعددی برگزار کرد تا ضمن ارائه گزارشات عملکردی خود، راهکارهای نظارتی مناسب در این راستا را دریافت نمایند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه