دوشنبه 11 آذر 1398

نشست هم اندیشی مربیان مدارس و کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان باوی

برنامه های مختلف بهداشتی در زمینه بهداشت دهان و دندان، مکمل یاری ویتامین دی و آموزش ایدز در مقاطع متفاوت از جمله فعالیتهای صورت گرفته در مدارس است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان باوی، دوشنبه ۱۱ آذر ماه ۹۸، نشست هم اندیشی مربیان بهداشت در مدارس و کارشناسان مرکز بهداشت با حضور رئیس آموزش و پرورش و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان در راستای رفع مشکلات بهداشتی و نیازهای آموزشی کادر، دانش آموزان و والدین برگزار شد.
دکتر مهران احمدی بلوطکی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان در تشریح این نشست با اشاره به اجرای تفاهم نامه های  بین آموزش و پرورش و مرکز بهداشت در زمینه سفیران سلامت دانش آموزی عنوان کرد: برنامه های مختلف بهداشتی در زمینه  بهداشت دهان و دندان، مکمل یاری ویتامین دی و آموزش ایدز در مقاطع متفاوت از جمله فعالیتهای صورت گرفته در این راستا است.

وی در ادامه افزود:  ترویج فرهنگ رعایت بهداشت در مدارس و آموزش دستورالعملهای واحدهای بهداشتی جهت پیشگیری و سلامت خانواده به رابطین بهداشت مدارس از مهمترین اهداف برگزاری این قبیل جلسات است.

احمدی در پایان ضمن تشکر از تلاش های رابطین بهداشت در مدارس گفت: با توجه به وجود بیماری های فراگیر و فصلی نسبت به آموزش و نظارت بر رعایت کردن بهداشت در مدارس توسط دانش آموزان برنامه ریزی متعددی صورت گرفته است.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه