دوشنبه 11 آذر 1398
تعداد بازدید: 141

برگزاری دوره های آموزشی ویژه دانشجویان با موضوعات ایدز و انفلوآنزای فصلی در شهرستان باوی

دوره های آموزشی پیرامون موضوعات اچ آی وی و آنفلوآنزا همراه با انجام تست رپید اچ آی وی ویژه دانشجویان دانشگاه رامین شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی، دوشنبه ۱۱ آذرماه ۹۸، دوره های آموزشی با موضوعات ایدز و آنفلوآنزا ویژه دانشجویان به همت کارشناسان  مرکز بهداشت باوی برگزار شد.

دکتر مهران احمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان با اشاره به اهم فعالیتهای کارشناسان مرکز بهداشت، افزود: این دوره های آموزشی یک روزه در دانشگاه رامین به مناسبت روز جهانی ایدز و همچنین به دلیل شیوع آنفلوانزای فصلی برگزار شد.
وی تصریح کرد: روشهای انتقال ویروس اچ ای وی، راههای پیشگیری، درمان و همچنین راههای تشخیص از جمله موارد ارایه شده در این دوره آموزشی بوده است‌.

احمدی در ادامه خاطرنشان کرد: انجام تست رپید اچ ای وی برای ۳۰ نفر از دانشجویان از جمله مهمترین فعالیتهای صورت گرفته در حاشیه این کارگاه بوده است که هیچ مورد مثبتی مشاهده نشد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان  باوی در پایان گفت: با توجه به شیوع انفلوانزای فصلی راههای پیشگیری از آنفلوانزا ، شناسایی افراد در معرض خطر، افراد واجد شرایط تزریق واکسن، درمان آنفلوانزا از دیگر موارد آموزش داده شده بود.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه