چهار شنبه 4 دی 1398

سه پروژه قابل بهره برداری در بیمارستان گلستان

بازدید دکتر خلیلی از پروژه‌های آماده افتتاح بیمارستان گلستان اهواز

خلیلی:هم اکنون پروژه راه اندازی آنژیو گرافی پریفرال بیمارستان گلستان، پروژه توسعه مجموعه اتاقهای عمل و پروژه راه اندازی و تعمیرات اساسی بخش روماتولوژی این بیمارستان آماده بهره برداری و بزودی افتتاح خواهند شد.

سه پروژه راه اندازی آنژیو گرافی پریفرال بیمارستان گلستان، توسعه مجموعه اتاق‌های عمل و راه اندازی و تعمیرات اساسی بخش روماتولوژی این بیمارستان آماده بهره برداری و بزودی افتتاح خواهند شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، سه شنبه 9 دی‌ماه 98 دکتر حمیدرضا خلیلی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به همراه دکتر میثم معزی رئیس مرکز آموزشی و درمانی گلستان اهواز از پروژه‌های آماده بهره برداری بازدید کردند.

خلیلی در حاشیه این بازدید با اعلام این خبر که سه پروژه در بیمارستان گلستان آماده بهره‌برداری و افتتاح می‌باشند، گفت: هم اکنون پروژه‌های راه اندازی آنژیو گرافی پریفرال بیمارستان گلستان، توسعه مجموعه اتاق‌های عمل و  راه اندازی و تعمیرات اساسی بخش روماتولوژی این بیمارستان آماده بهره برداری و بزودی افتتاح خواهند شد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه