دوشنبه 16 دی 1398

وجود صنایع، فرصت مغتنمی به منظور پیشبرد اهداف سلامت محور ماهشهر

دومین مجمع سلامت شهرستان ماهشهر با حضور دکتر حمید اخوان مسئول برگزاری مجامع سلامت کشور در محل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی دانشگاه، دومین مجمع سلامت شهرستان ماهشهر با حضور مسئول برگزاری مجامع سلامت کشور در محل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

دکتر حمید اخوان مسئول برگزاری مجامع سلامت کشور در این خصوص گفت: در مجامع سلامت شهرستان ها، جامعه و سازمان های مرتبط ضمن تبادل اطلاعات و دانش، تجربیات خود را به اشتراک گذاشته و پیشنهادهایی در جهت ارتقا سلامت همه جانبه جامعه در آن ارائه می شود.

وی ادامه داد: در همین راستا امروز دومین مجمع سلامت شهرستاتن ماهشهر برگزار شد و در آن مصوبات مجمع قبل پیگیری و مصوبات جدیدی نیز در نظر گرفته شد که این امید وجود دارد در شش ماهه دوم سال جاری، این مصوبات، بصورت مطلوب پیگیری و انجام شود.

وی ادامه داد: اینکه کلیه مسئولین شهرستان ماهشهر در موضوع ارتقا سلامت جامعه پای کار بوده و در این زمینه خود را موظف و مکلف می دانند، جای بسی خوشحالی و دلگرمی است.

مسئول برگزاری مجامع سلامت کشور با اشاره به ویژگی های کم نظیر شهرستان ماهشهر گفت: ماهشهر دو ویژگی کم نظیر نسبت به دیگر شهرهای کشور دارد، یکی اینکه به دلیل گسترش صنایع مختلف و متنوع در این شهرستان و کمک هایی که مسئولین این صنایع در زمینه ارتقا سلامت انجام می دهند، فرصت و ظرفیت بسیار خوبی ایجاد شده است تا با استفاده از آن در راستای ارتقای سلامت مردم، اقدامات موثری انجام شود.

وی ادامه داد: ویژگی دیگر اینکه در کنار استفاده از مسئولیت اجتماعی صنایع و شرکت های مختلف، خیرین بسیار خوب و فعالی نیز در این شهرستان حضور دارند که بصورت مستمر در راستای ارتقا سلامت شهرستان کمک های ارزشمندی را انجام می دهند.

اخوان در پایان گفت: این امیدواری وجود دارد در سومین مجمع سلامت شهرستان ماهشهر، اهداف و برنامه ریزی های انجام شده، بصورت کامل تحقق پیدا کند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه