دوشنبه 16 دی 1398

ثروت حقیقی جامعه، دغدغه مند بودن افراد نسبت به یكدیگر است

رئیس اداره همکاری های بین بخشی حوزه اجتماعی دانشگاه گفت: در دنیای امروز تعاریف به سرعت در حال تغییر است و در موضوعاتی همچون ثروت، سواد و سلامت، تعاریف نسبت به گذشته متحول شده است و در ابتدا نگاه ما نسبت به این تعاریف می بایست عوض شده و سپس بر اساس این تعاریف جدید، مدل سازی و عمل شود.

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی دانشگاه، علیرضا نجفی رئیس اداره همکاری های بین بخشی حوزه اجتماعی دانشگاه اظهار داشت: در حوزه تعریف ثروت، امروزه کارشناسان معتقدند، سرمایه های اجتماعی، در ابعاد مختلف، در این حوزه حرف اول را می زنند و این بدین است که داشته های هر اجتماع، بویژه با تاکید بر منابع انسانی، مهمترین منابع ثروت جوامع هستند.

وی ادامه داد: چنانچه نفت را به عنوان یکی از مصادیق ثروت در تعریف قدیمی آن بدانیم، عظیم ترین صنایع نفتی در این منطقه  وجود دارد، اما این حجم از ثروت، نتوانسته است کارایی لازم را در حوزه اجتماعی داشته باشد.

رئیس اداره همکاری های بین بخشی حوزه اجتماعی دانشگاه گفت: دغدغه و دغدغه مند بودن افراد نسبت به یکدیگر و نسبت به مشکلات و چالش های موجود، ثروت واقعی و حقیقی یک جامعه است.

وی ادامه داد: ثروت، دغدغه مندی افرادی چون مرحوم حاج آقای معرفی و دیگر خیرین بزرگوار این شهرستان است، که در کنار منابع و صنایع عظیم نفتی، دست به کار شده و با هزینه شخصی اقدام به ساخت بیمارستان می کنند.

نجفی گفت: یکی از اهدافی که در برگزاری مجامع سلامت شهرستان ها، در حوزه اجتماعی وزارت بهداشت، پیگیر آن هستیم، این است که بتوانیم این بخش از ثروت و سرمایه های اجتماعی را فعال کنیم.

وی ادامه داد: تکیه ما در مجامع سلامت بر ظرفیت های داخلی، بومی و منطقه ای است، این ظرفیت ها باید شناسایی شده و با استناد و اتکا به آنها به دنبال ارتقا سلامت جامعه باشیم.

این مقام مسئول گفت: آسیب هایی که اخیرا در ماهشهر اتفاق افتاد، در کنار وجود صنایع عظیم و ثروتمند نفت در این منطقه، باید در یک محفل تخصصی، حرفه ای و کارشناسی، بررسی شده و مشکلات و معضلات دیده شود، از همین رو پیشنهاد شده است که تشکیل این کارگروه با ریاست فرماندار منطقه باشد.

وی ادامه داد: در تعریف جدید سلامت، بخش روانی و نشاط اجتماعی یکی از بخش های اصلی است و با توجه به وقایع اخیر در ماهشهر، پیشنهاد می شود نسبت به برنامه ریزی های دقیق در تغییر فضای اجتماعی و ذهنیت ایجاد شده از ماهشهر در سطح کشور اهتمام جدی صورت گیرد.

نجفی در پایان گفت: ماهشهر باید به عنوان نماد توسعه و پیشرفت باشد و برگزاری جشنواره هایی با موضوعات مختلف و بازتاب های کشوری می تواند به این موضوع کمک بسیار زیادی کند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه