سه شنبه 17 دی 1398

چهارمین جلسه کارگروه مهندسی مشاغل قطب جنوب غرب کشور در دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز، سه‌شنبه 17 دی‌ماه 98 چهارمین جلسه کارگروه مهندسی مشاغل قطب جنوب غرب کشور با حضور امید علیزاده مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه، جمعی از مدیران و کارشناسان توسعه سازمان و تحول اداری و نمایندگان معاونت بهداشتی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم‌ پزشکی لرستان، آبادان، بهبهان، شوشتر و دزفول در سالن جلسات آموزش منابع دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه علیزاده مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه ضمن خوش آمدگویی، مقدمه‌ای از دستور کار جلسه را بیان کرد.

در ادامه لیدا زنگنه رئیس گروه مهندسی مشاغل، برنامه جلسه را تشریح کرد؛ همچنین شرح وظایف پست‌های معاونت بهداشتی تهیه شده ارائه و توسط سایر اعضای جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در بخش دیگری از جلسه مواردی از بخشنامه ابلاغی از سوی معاونت توسعه وزارت متبوع که در خصوص ساختار و نحوه صدور ابلاغهای انشایی بود، مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است در پایان مقرر شد که اقدامات انجام شده در خصوص شرح وظایف معاونت بهداشتی و همچنین پیشنهادات در خصوص این بخشنامه به وزارت متبوع منعکس شود.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه