پنج شنبه 19 دی 1398
تعداد بازدید: 79

نشست مشترك روسا و معاونین غذا و دارو دانشگاه ها و دانشكده‌های علوم پزشكی منطقه ۴ آمایشی در اهواز برگزار شد

نشست دوروزه روسا و معاونین غذا و داروی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی با حضور رئیس سازمان غذا و دارو در دانشگاه علوم پزشکی اهواز در راستای بررسی شرایط جهت راه اندازی کارخانه تولید دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، پنج شنبه ۱۹ دی ماه ۹۸، نشست مشترک روسا و معاونین غذا و داروی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی قطب ۴ در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: این نشست مشترک روسا و معاونین غذا و داروی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کلان منطقه ۴ آمایشی کشور به مدت دو روز متوالی در اهواز  برگزار شد.

همچنین در این نشست سلمان زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: خوزستان دارای سرفصل های مهمی برای ایجاد یک فضای درمانی در استان است چرا که شهرستان ابادان دارای منطقه آزاد هستیم.

وی با بیان اینکه می توان جهت احداث کارخانه تولید دارو تلاش کرد، اظهار داشت: با احداث کارخانه دارو علاوه بر اینکه تولید دارو را برای داخل فراهم می کنیم، میتوان دارو به خارج از کشور نیز صادرات کرد.

سلمان زاده با اشاره به اینکه ماموریت های ویژه همچون اربعین در استان خوزستان وجود دارد، گفت: متاسفانه هیچ اعتبار بودجه ای برای راهپیمایی عظیم اربعین و همچنین راهیان نور که در تمامی ایام سال به استان می آیند، لحاظ نشده است.

مجتبی کلانتر سرپرست دانشکده علوم پزشکی شوشتر نیز در این نشست گفت: دانشکده علوم پزشکی شوشتر یک دانشکده نوپاه است و باید تلاش کنیم با حرکت درست رو به جلو قدم برداریم.

وی بیان داشت: شوشتر می توانید برای گیاهان داروی یک قطب باشد بخش شمال خوزستان می تواند یک قطب شود.

در پایان دکتر شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو و سایر مدیران سازمان غذا، دارو، به همراه کارشناسان آزمایشگاه کشور به ارائه گزارش ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه