شنبه 21 دی 1398
تعداد بازدید: 73

بازدید مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو کشور از آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و داروی اهواز

مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو از آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و داروی اهواز بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، چهارشنبه ۱۸ دی ماه 98، دکتر سید محمود مسیحا هاشمی مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو کشور به همراه دکتر فرهاد ابول نزادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز ، دکتر حسین برزگر و جمعی از کارشناسان حوزه غذا و دارو  از محل جدید ساخت و توسعه فضای فیزیکی آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و داروی اهواز بازدید کرد.

برگزاری جلسه مدیران آزمایشگاههای قطب چهارم معاونت های غذا و داروی اهواز، آبادان، دزفول، خرم آباد و منطقه آزاد اروند با هدف ارائه گزارش عملکرد، بیان مسایل و پیشنهادها ارائه گزارش و تحلیل آماری عملکرد آزمایشگاه های کنترل کیفی از دیگر برنامه های اجرایی در حاشیه این بازدید بشمار می رود.

در نشست پایانی این بازدید در زمینه مسائل تخصصی همچون آزمون نمونه ها PMS ،PMQC ، QCMدوره های آموزشی و ارتقاء اثر بخشی، نرم افزار مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی(LIMS)، اصول نمونه برداری، تعامل با واحدهای نظارتی، دستور العمل طرح های ملی و هماهنگی قبل از اجرا گفتگو و تبادل نظر صورت گرفت.

هاشمی ضمن بازدید از مراکز آزمایشگاهی بر استفاده از پتانسیل تخصصی آزمایشگاه ها تاکید کرد و گفت: تجهیز و آموزش آزمایشگاههای مرزی و مبادی ورودی کالاهای سلامت از اولویت های سازمان غذا و دارو است.

مدیر کل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو از بازنگری و اصلاح تعرفه ها و همچنین حمایت و پیگیری سازمان غذا و دارو خبر داد .

پیگیری مشکلات و پیشنهادها، برقراری ارتباط مستقیم با مدیر کل و روسای  آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو، اصلاح و ابلاغ آیین نامه تاسیس و بهره برداری از آزمایشگاه های همکار و مجاز و مشارکت فعال در بازنگری و اصلاح آیین نامه از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بوده است.

مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو در پایان یادآور شد: کارشناسان آزمایشگاه ها می بایست پتانسیل لازم به منظور ایفای نقش در پدافند غیر عامل و واکنش سریع را داشته باشند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه