دوشنبه 23 دی 1398

راهیابی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به اردوی تیم ملی فوتسال بانوان

حدیث رحیمی دانشجوی رشته هوشبری دانشگاه علوم پزشکی اهواز پس از حضور چند ساله در تیم های استانی، به اردوی آمادگی تیم فوتسال بانوان جهت اعزام به مسابقات آسیایی دعوت شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، حدیث رحیمی که متولد سال ۱۳۷۳ در شهرستان رامهرمز است در گفتگو با مفدا اهواز گفت: فعالیت ورزشی ام در رشته فوتسال را از چهارده سالگی با حضور در تیم فوتسال رامهرمز آغاز کرده و از همان زمان عنوان های مختلف قهرمانی در المپیادهای دانش آموزشی  و دانشجویی را در روزمه ورزشی خود بدست آوردم.

رحیمی ادامه داد: حضور در لیگ برتر را از تیم ملی حفاری آغاز کردم و در حال حاضر عضو تیم پالایش نفت آبادان هستم.

وی در خصوص دعوت به اردوی آمادگی تیم ملی فوتسال بانوان گفت: در دوره های قبل نیز چندین بار به این اردو دعوت شده بودم ولی به علت مشغله‌های درسی نتونستم در اردوها حضور پیدا کنم.

گفتنی است، مسابقات فوتسال آسیایی در اردیبهشت ماه سال آینده برگزار خواهند شد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه