سه شنبه 24 دی 1398

پیگیری روند احداث پروژه درحال ساخت مرکز جامع بهداشت شهری شماره 3 اهواز

مدیر مشارکت های مردمی حوزه اجتماعی دانشگاه عوم پزشکی اهواز به همراه کارشناس مسئول پیگیری پیشرفت پروژه ها ی خیر ساز حوزه اجتماعی دانشگاه، با حضور در محل پروژه در حال احداث مرکز جامع بهداشت شهری شماره 3 اهواز روند پیشرفت آن را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی دانشگاه، پروژه در حال ساخت مرکز جامع بهداشت شهری شماره 3 اهواز با اعتباری بالغ بر 11 میلیارد ریال، در خیابان کرمی خراط، در حال ساخت است که بیش از نیمی از منابع مالی آن از سوی خیرین عرصه سلامت تامین شده است.

زمین این پروژه، که از سوی حاج عبدالنبی چینی‌کار، خیر عرصه سلامت، به دانشگاه اهدا شده، 330 متر مربع مساحت داشته و با توجه به مکان آن که در مرکز تجاری کلان شهر اهواز واقع شده است، از ارزش ریالی بسیار بالایی برخوردار است، همچنین مبلغ شش میلیارد ریال از منابع مالی احداث این پروژه از سوی حاجیه منیژه گلزاری، خیر عرصه سلامت، تامین شده است.

بر اساس برنامه ریزی انجام شده، فاز اول این پروژه در دو طبقه و زیربنای 660 متر مربع ساخته می شود، اما نقشه کلی آن برای پنج طبقه طراحی شده است.

خیرین عرصه سلامت مبلغ شش میلیارد ریال در احداث این پروژه مشارکت نموده اند و 5 میلیارد ریال دیگر نیز از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی به منظور احداث این پروژه اختصاص داده شده است.

عملیات اجرایی این پروژه که در آبان ماه سال جاری آغاز شده، در حال حاضر در مرحله اجرای سقف طبقه اول است و پیش بینی می شود تا تیرماه سال 99 جهت تجهیز و آغاز به کار به مرکز بهداشت شرق اهواز تحویل داده شود.

گفتنی است نزدیک به 40 پروژه بهداشتی، درمانی و آموزشی در شهرستان های مختلف استان خوزستان، بصورت مستمر، در حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در حال پیگیری است و پیش بینی می شود 22 پروژه از این مجموعه به ارزش بالغ بر 130 میلیارد ریال در دهه فجر سال جاری آماده افتتاح شود.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه