سه شنبه 24 دی 1398
تعداد بازدید: 30

پلمپ 12 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در غرب اهواز

در راستای توجه و نظارت بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و طبق ماده 13 و 14 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی 12 مرکز غیر بهداشتی در محدوده غرب اهواز پلمپ شد.


به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب اهواز، دکتر  مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز از پلمپ 12 مرکز رستوران، فست فود، نانوایی، آشپزخانه، قهوه خان، بستنی فروشی به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی در محدوده تحت پوشش مرکز بهداشت غرب اهواز طی هفته اخیر خبر داد.

 

رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز در این خصوص اظهار داشت: در راستای توجه و نظارت بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی  و در راستای ماده 13  و 14 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی این اقدام صورت گرفته است.

وی ضمن تقدیر از زحمات کارشناسان سلامت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز بیان داشت: از ابتدای سال  تاکنون بیش از 391 پرونده تخلف بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به مراجع قضایی معرفی و 111 محل پلمپ شده است و همچنین بیش از 500 مورد اخطاریه بهداشتی برای مراکز و اماکن صادر شده است که متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید نکات بهداشتی را طبق آئین نامه و دستورالعمل های بهداشتی موجود رعایت نمایند.

 شریفی ادامه داد مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از لحاظ بهداشت فردی ، بهداشت ابزار کار ، بهداشت ساختمان و بهداشت مواد غذایی مورد بررسی و نظارت قرار می گیرند و متصدیان به جهت حفظ سلامت خود ومردم ملزم به رعایت این موارد می باشند .

رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز در ادامه  به شهروندان توصیه کرد: از خرید موادغذایی از واحدهای صنفی که مورد تایید مراجع بهداشتی نمی باشند خودداری نمایند ودرصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مواد غذایی بویژه اصناف حساس همچون رستورانها، قنادی‌ها، فست فودها و نان فانتزی و.. مراتب را به سامانه 190اطلاع دهند.



طراحی و پیاده سازی: راد رایانه