چهار شنبه 25 دی 1398

برگزاری جشنواره غذای سالم ویژه دانش آموزان مدارس شرق اهواز

همزمان با اجرای دهمین بسیج ملی تغذیه با شعار " الگوی غذایی سالم با جایگزین های غذای سالم " از 14 لغایت 30 دی ماه، جشنواره غذای سالم در مدرسه شیخ بهایی با هدف گسترش الگویی غذایی سالم در بین دانش آموزان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق اهواز، چهارشنبه 27 دی ماه 98، جشنواره غذایی سالم به همت کارشناسان واحد آموزش سلامت در آموزش و پرورش ناحیه 2 با حضور اولیا و مربیان و دانش آموزان برگزار شد.

همزمان با اجرای دهمین بسیج ملی تغذیه با شعار ترویج الگوی غذایی سالم با جایگزین های غذای سالم از 14 لغایت 30 دی ماه این برنامه در مدرسه شیخ بهایی در راستای گسترش الگویی غذایی سالم در بین دانش آموزان برگزار شد.

عبیات مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شرق اهواز، در این برنامه مهم ترین وعده غذایی برای کودکان رایک صبحانه کامل و سالم برشمرد و گفت: صرف صبحانه مناسب و سالم سبب کاهش احتمال چاقی و اضافه وزن در کودکان، بهبودی در خلق و خو و رفتارها و حتی افزایش میزان تمرکز و توجه می شود. کودکانی که صبحانه کامل نمی خورند بهتر است از ساندویچ های خانگی با ارزش غذایی بالا مانند تخم مرغ، پنیر و گرد و ... استفاده کنند.

وی در ادامه آموزش اصول بهداشت فردی و استفاده از آب آشامیدنی سالم و نگهداری غذای داده شده به کودک در شرایط بهداشتی از موارد مهم و ضروری دانست و گفت: گذاشتن حداقل یک نوع میوه فصل مثل سیب یا مرکبات مانند موز و پرتقال در برنامه تغذیه ای دانش آموزان بسیار موثر است.

عبیات ادامه داد: توجه داشته باشید که از 6 ماهگی تا 18 ماهگی ذائقه کودک شکل می گیرد و این دوره مناسب ترین زمان برای عادت دادن کودک به داشتن یک رژیم غذایی سالم است. انواع نوشیدنی های موجود در بازار پای ثابت سفره ها و مهمانی ها شده که تهدید کننده های جدی سلامت جامعه ما هستند. بهترین نوشیدنی در کنار غذا دوغ های کم نمک است.

عبیات خاطر نشان کرد: به طور کلی رژیم غذایی باید انرژی کافی برای رسیدن به رشد و تکامل مطلوب، بدون چربی اضافی را فراهم کند و باید اهمیت زیادی بر مصرف میوه و سبزی ها، فرآورده های غلات با دانه کامل، فرآورده های لبنی با چربی کم....در خانواده ها انجام گیرد.

در پایان از دانش آموزان خلاق در تهیه غذاهای سالم تقدیر شد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه