سه شنبه 24 دی 1398
تعداد بازدید: 36

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در بازدید از شبکه بهداشت و درمان ایذه مطرح کرد؛

با حمایت از تولیدات داخلی، تحریم‌ها بی اثر می‌شود

معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی بازدید از شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایذه بر لزوم تسهیل صدور و اعطا مجوز به تولید کنندگان تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، سه شنبه ۲۴ دی ماه 98، دکتر حسین برزگر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز بهمراه جمعی از کارشناسان از شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایذه و داروخانه‌های این شهرستان بازدید کرد.

طی ابن بازدید معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز بر لزوم تسهیل صدور و اعطا مجوز به تولید کنندگان تاکید کرد و افزود: خط قرمز ما سلامت مردم است و در این زمینه از تولید کنندگان حمایت می‌کنیم، چرا که در جنگ اقتصادی به سر می‌بریم و با حمایت از تولیدکنندگان دارو می‌توان تحریم‌ها را بی اثر کرد و در تامین دارو خودکفا و از واردات دارو بی نیاز شد چراکه تحریم فرصتی برای استفاده از علوم داخلی است.

برزگر در ادامه اظهار داشت: همچنین قاچاق در حوزه غذا و دارو و تجهیزات پزشکی در این شهرستان از دیگر مواردی است که باید کنترل شود و تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی موردنیاز نیز تامین گردد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز در خصوص عطاری‌های فعال در شهرستان ایذه تصریح کرد: عطاری‌هایی که  در حال حاضر در بخش دارو های گیاهی و دمنوش ها فعالیت می‌کنند باید با همکاری دستگاه‌های مربوطه ساماندهی شوند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه