جمعه 27 دی 1398
تعداد بازدید: 185

بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز از شبکه بهداشت و درمان شهرستان مسجدسلیمان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مسجد سلیمان، جمعه ۲۷ دی ماه ۹۸، دکتر فرهاد ابول نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور از شبکه بهداشت و درمان شهرستان مسجدسلیمان بازدید کرد.

طی این بازدید دکتر فرهاد ابول نژادیان از پروژه های در حال تکمیل شامل ساختمانهای اسکان پزشکان، غربالگری سرطان و امحا زباله بیمارستان بازدید به عمل آورد .

وی ضمن بررسی مشکلات موجود خواستار رفع مشکلات در اسرع وقت و همچنین پیگیری جهت تسریع در بهره برداری از آنها شد .

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن عیادت از بیماران بستری در بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان در مورد مشکلات موجود در بخشهای مختلف با بیماران گقتگو کرد.

ابول نژادیان در مورد خرید دستگاه ۱۰۰۰ لیتری امحا زباله، راه اندازی بخش های آندوسکوپی و NICU بیمارستان ۲۲ بهمن و تامین اعتبار تجهیزات جدید مورد نیاز بیمارستان موارد لازم را یاد آور شد.

هماهنگی با دفتر فنی دانشگاه جهت تجهیز بیمارستان به پد هلی کوپتر با هماهنگی هوانیروز و نیز راه اندازی کلینیک ویژه تخصصی در محله کلگه و نیز پروژه اورژانس های حاد و تحت حاد در محل بیمارستان قدیم  ۲۲ بهمن در محله کلگه در کوتاهترین زمان ممکن از دیگر مواردی بود که توسط سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز مورد بررسی قرار گرفت .

علاوه بر بازدید از بخش های مختلف بیمارستان، نیاز سنجی مشکلات و کمبود امکانات، گفتگو با بیماران در جهت شناسایی و رفع مشکلات بیمارستان از دیگر اقدامات انجام شده در این بازدید بشمار میرود.

دکتر ابول نژادیان در بخش دیگری از این بازید پیگیری و تکمیل ۲ پروژه پایگاه بهداشتی نیمه کاره در هشت بنگله و کولر شاپ را در دستور کار قرار داد.

تخصیص اعتبارات لازم جهت احداث ۲ خانه بهداشت در روستاهای تمبی و جاجور و همچنین میزان اعتبار برای تهیه چهار دستگاه رادیو در راستای توسعه زیر ساخت اینترنت مراکز بهداشتی شهرستان مسجدسلیمان از دیگر موارد مطروحه با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز بوده است.

گفتنی است در این بازدید مهندس ظاهری نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی و هفتکل و اندیکا، معاون توسعه دانشگاه و مدیر دفتی فنی و عمرانی، مشاور اجرایی دانشگاه حضور داشتند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه