یک شنبه 29 دی 1398

جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی رامشیر برگزار شد

اولین مجمع سلامت شهرستان رامشیر با حضور دکتر حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با هدف رسیدگی به مشکلات حوزه بهداشت شهرستان در محل فرمانداری رامشیر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رامشیر، شنبه 28 دیماه 98، اولین مجمع سلامت رامشیر با شعار "همه با هم برای سلامت رامشیر" با حضور دکتر حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، مهندس حسینی نژاد فرماندار، دکتر صابری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، کارشناسان معاونت اجتماعی دانشگاه، شهرداری ها و بخشداران و جمعی از مسئولین ادارات و خیرین شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

بررسی مشکلات آب و فاضلاب، لایروبی و آهک پاشی جوی های روباز وضعیت تصادفات جاده ای و مرگ های زودرس، ساماندهی سگهای بلاصاحب، تکمیل پروژه های بهداشتی و مشارکت خیرین در حوزه سلامت و آلاینده های زیست محیطی از اهداف برگزاری این نشست بشمار می رود .

طی این نشست دکتر صابری در ابتدا ضمن ارائه گزارش تکملی از وضعیت بهداشت شهرستان در اولین مجمع سلامت گفت: موضوع آموزش، آگاهی و ارتقاء سواد سلامت شهروندان و خدمت رسانی به مردم بسیار مهم است.

رئیس مرکز بهداشت استان در این جلسه با تاکید بر ضرورت اجرای مصوبات در راستای جلوگیری از سرایت و انتشار بیماری ها اظهار داشت: شهرداری ها باید وظایف خود را درخصوص لایروبی و آهک پاشی کلیه مناطق تحت پوشش انجام و گزارش خود را به دبیرخانه شورای سلامت شهرستان ارسال نمایند.

حسینی زاده در ادامه به وضعیت تصادفات جاده ای و مرگ زودرساشاره کرد و یادآمور شد: هر نوع مرگ و میر به هر علتی قبل از 70 سالگی مرگ زودرس محسوب می شود که باید نسبت به آن حساسیت ایجاد کنیم تا شاهد کاهش آمار مرگ های زودرس باشیم.

وی در پایان با تاکید بر اینکه خیرین در حوزه سلامت می توانند با مشارکت در تکمیل پروژه های مرکز جامع سلامت شهری، روستایی شماره 1 و آزمایشگاه مرکزبهداشت شهرستان به حوزه سلامت کمک کنند، اظهار داشت:

گفتنی است در پایان این نشست از دو خیر بزگوار شهرستان رامشیر با اهداء لوح تقدیر تشکر و قدردانی شد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه