دوشنبه 30 دی 1398

بازدید کارشناسان بهداشت شهرستان باوی از دانشگاه رامین

کارشناسان بهداشت شهرستان باوی همزمان با آغاز بسیج ملی تغذیه از سلف سرویس دانشگاه رامین شهر ملاثانی بازدید کردند

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان باوی، دوشنبه ۳۰ دی ماه ۹۸، همزمان با اجرای طرح بسیج ملی تغذیه سالم کارشناسان بهداشت شهرستان از دانشگاه رامین بازدید کردند.

دکتر مهران احمدی بلوطکی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان باوی در این خصوص گفت: با توجه به آغاز طرح ملی بسیج تغذیه از ۱۴ لغایت ۳۰ دی ماه سالجاری با شعار "الگوی غذایی سالم با جایگزینی غذای سالم" کارشناسان بهداشت شهرستان از محل فروش اغذیه و سلف سرویس دانشگاه رامین  ملآثانی بازدید کردند.

دکتر احمدی با اشاره به اهمیت بهداشت محیط و تغذیه سالم اذعان کرد: کارشناسان واحدهای بهداشت محیط و تغذیه بازدید میدانی خود را با حضور در دانشگاه رامین ازشرایط توزیع و طبخ غذا و محل فروش اغذیه انجام دادند.

وی در ادامه افزود:  در راستای این بازدید مواد غذایی مصرفی از لحاظ رعایت موازین بهداشتی و مواد مغذی شامل نمک مصرفی از لحاظ میزان مطلوب ید با کیت یدسنج، پروتیینهای مصرفی در انواع غذاها، شرایط محیط از لحاظ پاکیزکی و موارد نگهداری و استفاده مواد خواراکی مجاز و دارای تاریخ مصرف مورد بررسی قرار گرفت.

وی در پایان با اشاره بر لزوم رعایت موازین بهداشتی در اغذیه فروشی ها و رستورانهای سطح شهرستان باوی گفت: از شهروندان خواسته میشود شکایات و پیشنهادات خود را از طریق سامانه ۱۹۰ به کارشناسان بهداشت اطلاع دهند تا با متخلفان برخورد قاطع صورت گیر و تا حصول نتیجه پیگیری های لازم صورت گیرد .

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه