یک شنبه 13 بهمن 1398

اهمیت خود مراقبتی جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این نشست بر اهمیت خود مراقبتی جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا تاکید کرد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر سیدمهدی حسینی‌زاده در نشست خبری هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز که به مناسبت دهه فجر امروز (۱۳ بهمن) در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد، اظهار داشت: کرونا اثرات اقتصادی و اجتماعی خود را در جهان گذاشته است. هنوز ویروس کرونا وارد کشور نشده است اما آنچه اهمیت دارد خودمراقبتی است.

حسینی زاده با بیان اینکه خوشبختانه نظام سلامت ما در کشور کارآمد است، افزود: شدت انتقال کروناویروس از بیماری‌های دیگر بیشتر است اما شدت مرگ و میر آن نسبت به بیماری‌های دیگر کمتر است.

رئیس مرکز بهداشت خورستان تصریح کرد: نکته حائز اهمیت در خصوص این بیماری؛ شیوه انتقال آن است چرا که در صورت عدم رعایت بهداشت فردی، بیماری به راحتی گسترش پیدا می‌کند و قدرت سرایت بالایی دارد. مهم این است که بهداشت فردی رعایت شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد: در فضای مجازی فیلمی منتشر شد که در آن شخصی در اثر ابتلا به بیماری، بیهوش شده است درحالی که سیر بیماری به این شکل نیست و توصیه می‌شود هموطنان اخبار مربوط به حوزه سلامت را از منابع رسمی دنبال کنند. همچنین سامانه تلفنی ۱۹۰، اطلاعات لازم را در اختیار افراد قرار می‌دهد.

حسینی‌زاده در پایان گفت: ما آمادگی لازم را داریم، تمام پایگاه‌های مراقبت بهداشتی مرزی زمینی؛ دریایی و هوایی خود را فعال کرده‌ایم و کسانی که از کشورهای دارای این بیماری وارد کشور می‌شوند، رصد می‌شوند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه