جمعه 18 بهمن 1398

اولین کارگاه آموزشی با محوریت سلامت و احیاء نوزادان در حوزه درمان برگزار شد

اولین کارگاه با محوریت احیاء نوزاد، مصوب کمیته سلامت نوزادان در حوزه درمان ویژه کادر درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دوشنبه 14 بهمن ماه 98،

کیانی رئیس اداره مامائی معاونت درمان دانشگاه در تشریح این کارگاه افزود: کارگاه آموزشی در حوزه درمان، مبنی بر راه اندازی تیم های تثبیت و انتقال صحیح نوزاد ویژه کادر درمان در سالن کنفرانس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کودکان ابوذر اهواز برگزار شد.

وی در ادامه اظهار داشت: گروه هدف این کارگاه مسئولین واحد نوزادان در اتاق عمل، زایشگاه و بخش نوزادان شش بیمارستان سرقطب بودند.

کیانی در خصوص مدرسین این کارگاه گفت: در این دوره آموزشی، دکتر زادکرمی و دکتر بادفر از اساتید گروه نوزادان به تشریح مباحث تئوری و عملی‌ مراحل‌ احیاء نوزاد و نقش احیای صحیح در بهبود و اثربخشی سریع پرداختند.

در بخش دیگری از این دوره کارشناسان شش شبکه بهداشت و درمان شهرستانهای اندیمشک، دشت آزادگان، مسجدسلیمان، رامهرمز، ماهشهر و ایذه بعنوان سرقطب به شرح به کار تیمی پرداختند.

گفتنی است مرحله ی دوم این کارگاه با موضوع رعایت اصول حین اعزام در هفته اول اسفندماه برگزار خواهد شد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه