یک شنبه 20 بهمن 1398
تعداد بازدید: 24

نشست مدیران امور دانشجویی منطقه جنوب غرب کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد

به منظور هم اندیشی، اشتراک تجارب و در استای اجرای برنامه عملیاتی نشست مدیران امور دانشجویی دانشگاه ها و دانشکده های منطقه جنوب غرب کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، شنبه 19 بهمن‌ماه 1398 نشست مدیران امور دانشجویی منطقه جنوب غرب کشور با حضور مدیران امور دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی دزفول و لرستان و دانشکده‌های شوشتر و بهبهان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

در این نشست اهم مسائل حوزه مدیریت امور دانشجویی به بحث و گفتگو گذاشته شد و افزایش پذیرش دانشجو که در سال تحصیلی جاری بدون توجه به زیرساخت‌ها از طریق سازمان سنجش بر دانشگاه‌ها تحمیل شد و برای دانشگاه‌ها مشکلات زیادی در اسکان دانشجویان فراهم کرد، مهم‌ترین مسئله مطرح شده نشست مدیران امور دانشجویی بود.

گفتنی است محدودیت در افزایش سقف قراردادهای تغذیه، ایاب و ذهاب و کمبود فضای اسکان دانشجویان از دیگر موارد مطرح شده بود.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه