یک شنبه 20 بهمن 1398

جهادگران دانشگاه علوم پزشکی اهواز در مناطق محروم خدمات رسانی کردند

جهادگران دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی برگزاری اردویی یک روزه، خدمات مختلف بهداشتی، درمانی، آموزشی و فرهنگی به مردم منطقه کلگه مسجدسلیمان ارائه دادند.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، مهدی سبحانی مهر دبیر کانون فعالیت جهادی دانشگاه از ویزیت بیش  از ۱۷۰ ویزیت پزشکی در این اردو خبر داد.

وی گفت: این اردو به مناسبت دهه فجر و به نام سردار شهید قاسم سلیمانی با همکاری گروه جهادی راه خدا و همراهی پزشک عمومی، متخصصین اطفال و زنان و کارشناسان شنوایی سنجی، بینایی سنجی و گفتار درمانی به صورت یک روزه برگزار شد.

دبیر کانون جهادی دانشگاه ادامه داد: در این اردو قریب به ۶۰ ویزیت زنان، بیش از۱۱۰ ویزیت پزشک عمومی و متخصص اطفال و غربالگری تعداد زیادی شنوایی، بینایی و گفتار درمانی انجام شد.

گفتنی است توزیع دارو و آموزش‌های فرهنگی و بهداشتی از دیگر برنامه‌های جهادگران دانشگاه در منطقه کلگه مسجدسلیمان بود.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه