دوشنبه 21 بهمن 1398

پایگاه اورژانس جاده ای تراز شهرستان لالی در نهمین روز دهه مبارک فجر افتتاح شد

مرکز فوریتهای پزشکی تراز با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد و 500 میلیون ریال در نهمین روز دهه مبارک فجر در شهرستان لالی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی، یکشنبه ۲۰ بهمن ماه سال جاری در نهمین روز از دهه مبارک فجر پایگاه اورژانس جاده ای تراز با حضور دکتر محمد امین زرگر مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان، علی رضایی معاون فرماندار ، حیدر کاظمی آرپناهی سرپرست شبکه بهداشت و درمان لالی ، فریدون فرهادی رئیس مرکز بهداشت شهرستان، هوشنگ عالی پور مسئول فوریتهای پزشکی ۱۱۵ لالی و جمعی از مسئولین ادارات افتتاح شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان لالی اظهار داشت: پایگاه اورژانس جاده ای تراز با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد و 500 میلیون ریال احداث و افتتاح شد.

آرپناهی در ادامه افزود: با توجه به حجم بالای ترددها در محور مواصلاتی این منطقه در طول سال و همچنین تردد زیاد مسافرین، گردشگران و نیز وسعت پراکندگی جمعیت روستایی و عشایری این منطقه، استقرار این پایگاه در راستای ارائه خدمات به مردم در دستور کار قرار گرفت.
وی در ادامه از حمایتها و همکاری های مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اهواز، فوریتهای پزشکی استان، مهندس ظاهری نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان تقدیر و تشکر کرد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان در پایان گفت: امید است بتوان با یاری و مساعدت مسئولین دانشگاه در خصوص راه اندازی پایگاه های غیر فعال در آینده ای نزدیک شاهد احداث ساختمان و جذب نیرو های مورد نیاز جهت ارائه خدمات مطلوب باشیم.

گفتنی است شهرستان لالی دارای یک پایگاه فوریتهای پزشکی شهری و پنج پایگاه جاده ای می باشد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه