دوشنبه 21 بهمن 1398

سرپرست مدیریت آمار، فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی اهواز منصوب شد

طي ابلاغي، جناب آقاي دکتر امیر جمشید نژاد را به سمت سرپرست مدیریت آمار، فناوری اطلاعات دانشگاه منصوب شد. پیش از این دکتر مریم دستور پور عهده دار این مسئولیت بوده است.

به گزارش وب دا خوزستان، دكتر فرهاد ابول نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز طي ابلاغي، جناب آقاي دکتر امیر جمشید نژاد را به سمت " سرپرست مدیریت آمار، فناوری اطلاعات دانشگاه " منصوب نمود.

در متن این ابلاغ چنین آمده است:

جناب آقای دکتر امیر جمشید نژاد
عضو محترم هیات علمی دانشگاه

با سلام و احترام؛
نظر به مراتب تعهد ، دانش و تجارب ارزنده علمي و اجرائي جنابعالي، با حفظ سمت آموزشي و به موجب اين ابلاغ، به عنوان « سرپرست مدیریت آمار ، فناوری اطلاعات دانشگاه » و « دبیرشورای  فناوری اطلاعات دانشگاه » منصوب مي شويد. انتظار دارد در نهایت اهتمام و بر اساس اهداف، سياستها و برنامه هاي وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي و سایر اسناد بالا دستی ، در راستای رفع نیازها و مشکلات، با بهره مندي و جلب مشارکت اساتيد ،محققان، كارشناسان و دانشجويان محترم و همچنین با همفكري و همدلی ساير مدیران دانشگاه،  با یاری خداوند منان و در سايه توجهات حضرت ولي عصر (عج)، در جهت پیشرفت و اعتلاي سلامت جامعه اسلامي گامهاي موثري برداريد.
 توفيق هر چه بيشتر جنابعالی را در راه خدمت به مردم شريف و بزرگوار ايران اسلامي و خوزستان قهرمان از خداوند بزرگ خواستارم .

دکتر فرهاد ابول نژادیان
 سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

گفتنی است پیش از این دکتر مریم دستور پور عهده دار این مسئولیت بوده است.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه