دوشنبه 21 بهمن 1398

برگزاری آیین کلنگ زنی مرکز خدمات جامع سلامت در حمیدیه

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتمای دانشگاه آیین کلنگ زنی احداث مرکز خدمات جامع سلامت در روستای البوعیدنبی از توابع شهرستان حمیدیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی دانشگاه، یکشنبه ۲۰ بهمن ماه ۹۸، آیین کلنگ زنی احداث مرکز خدمات جامع سلامت در روستای البوعیدنبی از توابع شهرستان حمیدیه برگزار شد.

دکتر سیدمهدی حسینی‌زاده، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز و رئیس مرکز بهداشت خورستان ضمن تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر اظهار داشت: مرکز خدمات جامع سلامت روستای آلبوعیدنبی با مساحت 302 متر مربع و اعتباری بالغ بر هشت میلیارد ریال، با مشارکت مالی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، بسیج سازندگی سپاه حضرت ولیعصر(ع) استان خوزستان و فرمانداری شهرستان حمیدیه توسط بسیج سازندگی سپاه ساخته خواهد شد.

رئیس مرکز بهداشت استان ادامه داد: زمین این پروژه از سوی فرمانداری و بخشداری شهرستان تامین و به دانشگاه اهدا شده است و پس از تحویل زمین به بسیج سازندگی سپاه حضرت ولیعصر(ع) استان، ظرف مدت 12 ماه به اتمام خواهد رسید.

وی افزود: بر اساس توافق انجام شده دانشگاه علوم پزشکی اهواز دو میلیارد ریال و بسیج سازندگی سپاه حضرت ولیعصر(ع) استان خوزستان و فرمانداری حمیدیه هر یک به میزان سه میلیارد ریال از منابع مالی مورد نیاز جهت احداث ین پروژه را تامین خواهند کرد.

معاون بهداشت دانشگاه گفت: این پروژه جمعیتی بالغ بر 4000 نفر را تحت پوشش قرار خواهد داد و پس از تکمیل، جهت بهره برداری به شبکه بهداشت و درمان شهرستان حمیدیه تحویل داده خواهد شد.

خاطر نشان می سازد امام جمعه شهرستان حمیدیه، معاون بهداشت دانشگاه، مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت ولی عصر (عج) خوزستان، فرمانده ناحیه انتظامی شهرستان حمیدیه، مسئولین شبکه بهداشت و درمان حمیدیه، بزرگان طوایف منطقه و مدیران و کارشناسان حوزه اجتماعی دانشگاه در این مراسم حضور داشتند.

گفتنی است پس برگزاری این آیین، معاون بهداشت دانشگاه از پروژه های خیر ساز و در حال ساخت خانه های بهداشت روستایی وصیله و حماد از توابع شهرستان حمیدیه نیز بازدید کرد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه