دوشنبه 21 بهمن 1398
تعداد بازدید: 50

دعوت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز جهت شرکت در راهپیمایی 22 بهمن

مسیر راهپیمایی یوم الله 22 بهمن ماه ۹۸ در اهواز از میدان شهداء به سمت ابتدای خیابان سلمان فارسی، چهارراه نادری و چهارراه آبادان، ساعت ۹ صبح روز سه شنبه می باشد.

، به گزارش وب دا خوزستان
یوم الله ۲۲ بهمن ماه، روز تبلور شکوه و ایثار مردم همیشه سرافراز و ایثارگر جمهوری اسلامی ایران است که در تاریخ زرین انقلابمان به یکی از روزهای پرافتخار نظام مقدس جمهوری اسلامی مبدل شده است، در این روزهای عزیز، ملت ایران با رهبری بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) و با تاسی از آموزه های اسلام ناب محمدی(ص) طومار 2500 سالۀ رژیم استبدادی و استکباری طاغوت را درهم پیچیدند و روح امید، احساس غرور و خودباوری را در کشور زنده کردند.

🇮🇷 پیروزی انقلاب اسلامی، در کنار استقلال سیاسی طلیعۀ پیشرفت کشور در تمام عرصه ها بوده است، دانشمندان و نخبگان کشورمان در حوزه های مختلف از جمله پزشکی، سلول های بنیادی، تکنولوژی های نظامی فوق پیشرفته، علوم هسته ای و فضایی و ... مرزهای دانش را درنوردیدند و گوشه هایی از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به رخ جهانیان کشیدند.

🇮🇷 بر جامعه دانشگاهی و بر عموم مردم  واجب است تا در این روزهای خاطره انگیز و در اوج صلابت، استقلال و عزت، یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب، جنگ تحمیلی و همچنین شهدای مدافع حرم را  گرامی داشته و از تمام توان و امکانات خود برای حفظ و صیانت از این دستاوردهای ارزشمند بهره برده و با حضور حماسی خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن، پایبندی خود را به آرمان‌های راستین امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) اعلام نمایند تا صف آرایی دشمنان در صحنه دشوار جنگ اقتصادی، سیاسی و فرهنگی بر هم چیده شود و مسئولان کشور را در پیمودن مسیر اعتلای ایران اسلامی و شکوفایی ثمره های انقلاب یاری رسان باشند.

🇮🇷 بدینوسیله روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن پاسداشت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و اعلام تجدید بیعت با آرمان های بنیانگذار کبیر انقلاب و رهبر فرزانه انقلاب و حمایت از برنامه های دولت تدبیر و امید، از ملت همیشه درصحنه‌ ایران اسلامی و به ویژه اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه دعوت می کند که همچون سال های گذشته با شرکت در صفوف بهم پیوسته راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، اتحاد و همبستگی خود را بیش از پیش به نمایش گذاشته تا ضمن خنثي‌سازي توطئه دشمنان قسم خورده ملت ايران، مشت محكمي بر دهان ياوه گويان بزنند.

ان شاء الله ...

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه