دوشنبه 21 بهمن 1398

چهارمین جلسه شورای نمایندگان بهورزی در مركز بهداشت غرب برگزار شد

چهارمین جلسه شورای بهورزی مرکز بهداشت غرب اهواز با محوریت آموزش و توانمندسازی بهورزان در غرب اهواز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب اهواز چهارمین جلسه شورای بهورزی با حضور دکتر مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز مدیر و مربیان مرکز آموزش بهورزی، نمایندگان بهورزان و مسئولین واحدهای ستادی در محل مرکز آموزش بهورزی غرب اهواز برگزار شد.

در این نشست دکتر شریفی ضمن تشکر از زحمات ارزنده بهورزان گفت: اقدامات عمرانی و تجهیزاتی در مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت در مناطق درگیر سیلاب در حوزه غرب در ردست اقدام قرار گرفته است.

تشریح اهمیت تشکیل این جلسات و تاثیر آن در حل مشکلات خانه های بهداشت گفت: شورای بهورزی در واقع محلی برای بررسی مشکلات موجود و ارزیابی نقاط ضعف و قوت، ارائه راهکارهای مناسب و تبادل نظر در این خصوص است. از این رو انتظار می رود تمامی مصوبات در کمترین زمان ممکن تا حصول نتیجه توسط واحدهای مجری پیگیری شود.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز با تاکید بر آموزش های بهورزان اظهار داشت: با توجه به اینکه بهورزان جهت آموزش و ارائه خدمات در اولین سطح مواجهه مردم روستایی در دورترین مناطق روستایی واقع می‌شوند پس نیاز است، علاوه بر کمیت آموزشهای دریافتی بر کیفیت آنها نیز توجه ویژه شود.

شریفی در همین راستا خواستار حضور مجرب‌ترین نیروها به عنوان مدرسان مباحث آموزشی در کلاسهای درس و جلسات باز آموزی بهورزان شد.

گفتنی است در پایان این جلسه از نمایندگان بهورزان حاظر در جلسه با اهداء لوح تقدیر شد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه