چهار شنبه 23 بهمن 1398

بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز از شهرستان هندیجان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، چهارشنبه 23 بهمن ماه سال جاری، دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهوازبه همراه کارشناسان از شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان بازدید کرد.

در جریان بازدید از بخشهای مختلف ستاد شبکه، بیمارستان شهداء، داروخانه های سطح شهر، کارگاهها و کارخانه ها ضمن ارائه نقاط ضعف، پیشنهادات و حمایتهای لازم را جهت رفع مشکلات و ایجاد شرایط مناسب در سه حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی بیان شد

برزگر درجلسه پایانی اظهار داشت: شرایط کنونی کشور مانند شرایط دوران جنگ است و همانند شرایط دوران دفاع مقدس باید عمل کنیم هر کمبود و مشکلی وجود داشته باشد ما به عنوان مسئول موظف هستیم آن را برطرف کنیم. با قدرت ایستاده ایم و اجازه نمیدهیم تحریمها و دشمنیهای آمریکا و عواملشان خللی در سلامت مردم ایجاد کند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به مسائلی که موجب تاخیر در تامین انسولین برخی بیماران عنوان کرد: متاسفانه دستهایی است که متصل به بیگانه و دشمن هستند و با انگیزه ایجاد نارضایتی در بین جامعه و با هدف قرار دادن مسائل مهم زندگی مردم مانند سلامت و چرخه غذا و دارو در کشور، دست به اقدامات خرابکارنه زدند.

وی افزود: متاسفانه عده ای از عوامل دشمن، با خرید انسولین از داروخانه و حذف دارو، مانع رسیدن دارو به بیماران شدند. خوشبختانه با اقدام فوری معاونت غذا و داروی وزارت متبوع، سیستم یکپارچه توزیع انسولین سریعا" راه اندازی شد که این دارو کاملا تحت نظارت سیستمیک و سامانه ای، بر اساس تعداد بیماران توزیع شود. با این اقدام هیچ گونه کمبودی برای بیماران دیابتی ایجاد نخواهد شد.

دکتر برزگر ضمن تشکر از خدمات ارائه شده گفت: شبکه هندیجان در حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی در شرایط مطلوبی بوده و در بیشتر زمینه ها جایگاه خوبی در استان دارد. در بعضی زمینه ها مشکلاتی وجود دارد که انشالله با پیگیری و تلاشهای کارشناسان و مسئولین این مسائل نیز مرتفع شود.

مهندس جوانمردی رئیس مرکز بهداشت شهرستان ساماندهی انبار تجهیزات پزشکی بیمارستان نیز در دستور کار بیمارستان قرار دارد. جذب نیروی کارشناس تجهیزات پزشکی نیز مورد دیگری است که نیازمند حمایت و اقدام از طرف معاونت غذا و دارو دانشگاه است. امیدواریم با نگاه مثبت و هدفمند مسئولین جهت رفع این کمبودها اقدام مناسبی صورت گیرد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه